Jędrzejczak WW, Rokicka M, Urbanowska E, Torosian T, Graczyk-Pol E, Tomaszewska A, Król M, Paluszewska M, Gronkowska A, Ziarkiewicz-Wróblewska B, Jółkowska J, Witt M;
Arch Immunol Ther Exp, 2005, 53 (4): 364-368.
Horst-Sikorska W, Wawrzyniak A, Celczyńska-Bajew L, Marcinkowska M, Słomski R, Kalak R:
Reumatologia, 2005, 43 (1): 12-16.
Insulin-like growth factor 1.
Gronek P, Rychlewski T, Słomski R, Stankiewicz K, Lehmann J;
Studies in Physical Culture and Rourism, 2005, 12 (1): 9-24.
Gawęcki W, Kostrzewska-Poczekaj M, Gajęcka M, Waśniewska E, Szyfter K, Szyfter W;
Raports of Practical Oncology and Radiotherapy, 2005, 10 (1): 17-21.
Analiza fenotypów i genotypów alfa-1-antytrypsyny u chorych z wczesną postacią rozedmy płuc.
Dworniczak S, Ziora D, Konofalski L, Szalaty M, Kowalska A, Kozielski J;
Pneumon Alergol Pol, 2005, 73: 12-17.
Gajęcka M, Rydzanicz M, Jaskuła-Sztul R, Wierzbicka M, Szyfter W, Szyfter K;
Adv Otorhinolaryngol, 2005, 62: 25-37.
Sanocka-Maciejewska D, Ciupińska M, Kurpisz M;
Journal of Reproductive Immunology, 2005, 67 (1-2): 51-56.
Gajęcka M, Rydzanicz M, Jaskuła-Sztul R, Kujawski M, Szyfter W, Szyfter K;
Mutat Res, 2005, 574 (1-2): 112-113.
Fiszer K, Vielkl S, Heymann JH, Przybylski GK, Mondal K, Laumer M, Kunz-Schughart L, Schmidt ChA, Andreesen R, Mackense A;
Blood, 2005, 105, (7): 2828-2835.
Food and cancer: Development of an association.
Szyfter K, Gawęcki J;
W: Carcinogenic and anticarcinogenic food components, Series: Chemical and functional properties of food components, vol. 8, eds. W. Baer-Dubowska, A. Bartoszak, D.Malejka-Giganti; Taylor and Francis CRC PRESS, ISBN 0849320968, Boca Raton, FL, USA, 9/22/2005: 1-12.